Az ND tavaly október végén kirepült, csak az NA maradt.
Leömlőt akartam venni az ND-re, de aztán rájöttem, hogy nincs értelme, mert annyit nem adna, de macera viszont lenne vele.
Kompresszor vagy a turbo jobb megoldás lenne, csak baromi drága, ráadásul illegális, én meg már öreg vagyok a rendőröktől rettegni. Így vagy elfogadom, hogy az ND ennyit tud erőben, ami amúgy bőven elég. Csak hát az a kis ördög, ugye…
Szóval gondoltam megszondázom a piacot, aztán meglátjuk. Hát a FB ND topikjában rá is tértem a dologra, ami gyakorlatilag még aznap 3 vevőjelöltet is hozott.
A felajánlott vételár, ill. a felhalmozott extra alkatrészek árát beírtam a hahu-ba, ami egyből a Boxster felé terelte az érdeklődésem. Találtam is egyetlen egy olyan példányt, ami megfelelőnek látszott és elmentem megnézni/kipróbálni.
A próbát követően pedig meg is állapodtam Robussal, aki ma – egy kis alkatrész kiszerelést követően – el is vitte az autót.
A Klubot nem hagytam el, hiszen az NA megvan. 2022 februárjában töltötte be a 30-at, így idén kicsit visszakerülhet a fénybe, amire az ND miatt, az elmúlt két évben nem igazán volt lehetősége.